NEXT 3D konferencia jegy

74 900Ft77 900Ft (tartalmazza az áfát)

  • Helyszín: Budapest, Danubius Hotel Helia****
  • Időpont: 2024. június 4. 8:30-16:30
  • Jegyárak (tartalmazzák az Áfát):
    Teljes árú jegy: 74 900 Ft
  • Kedvezmény: Két vagy több jegy vásárlása esetén a Kosár oldalon használja a ‘parosjegy’ kuponkódot és éljen a 15% csoportos kedvezménnyel!
  • Parkolás:
    A hotel parkolójában kedvezményes, egész napos helyfoglalásra van lehetőség (3 000 Ft) a jegyvásárlással együtt. Amennyiben eltérő számú konferenciajegyet és parkolóhelyet szeretne foglalni, kérjük, először adja hozzá a parkolóhely nélküli jegyeket a kosárhoz, majd lépjen vissza és külön adja hozzá a parkoló hellyel együtt rendelt jegyeket!
Cikkszám: N/A Kategória:

NEXT 3D konferencia jegy – Nemzetközi additív gyártás konferenciasorozat

A NEXT 3D konferenciák az additív gyártás trendjeire, a területet megmozgató kérdésekre és a szakma legjobb gyakorlataira fókuszálnak a hazai ipar szakembereinek megszólaltatásával. A szakmai nap célja, hogy a régió vezető additív gyártástechnológiai és digitalizációs konferenciája, adott országon belül a területtel foglalkozó szakemberek elsőszámú találkozópontja legyen. A NEXT 3D Csehországban már harmadik éve kerül megrendezésre, 2024-ban pedig a pozitív visszhang nyomán Budapesten is ismét megrendezésre kerül az esemény.

A 2024. június 4-én megrendezésre kerülő NEXT 3D additív gyártástechnológiai konferencián tucatnyi hazai mérnök és cégvezető osztja meg tapasztalatait és izgalmas alkalmazási példáit a találkozó közönségével. Az idei programban kiemelt témakör lesz a fémnyomtatás, a termékfejlesztés, célgép építés, honvédelmi alkalmazások, valamint a célirányos alapanyagválasztás és alapanyagvizsgálat gyakorlatai. Egészségügyi, filmes alkalmazások és hazai épületnyomtatási projektek is színesítik a napot. Emellett a 3D szkennelés is nagyobb szerepet kap egy dedikált szakmai blokknak köszönhetően. A konferenciaprogramot additív alkalmazási kiállítás és élő munkafolyamat bemutatók is kísérik.

A NEXT 3D konferencia kihagyhatatlan program azon hazai szakemberek számára, akik már dolgoznak 3D nyomtatással vagy mostanában tervezik feltárni az additív technológiákban rejlő lehetőségeiket. Foglalja le jegyét a NEXT 3D konferenciára!

A jegyár tartalmazza: belépés a konferenciára és a kiállításra, reggeli és kávészünetek, ebéd a hotel éttermében, részvétel a tombolán

Parkolás

Parkolóhely nélkül, Egy parkolóhely foglalása

Az esemény részletei

Ne hagyja ki a NEXT 3D konferenciát!

Ez az egyedülálló iparági találkozó az additív gyártás trendjeire, a területet megmozgató kérdésekre és a szakma legjobb gyakorlataira fókuszál.

Dátum: 2024-06-04

Kezdés: 08:30 CEST

Vége: 16:30 CEST

Helyszín: Danubius Hotel Helia, Budapest

Telefon: +36 70 600 8145

E-mail: info@next3d.hu