NEXT 3D konferencia jegy

74 900Ft (tartalmazza az áfát)

 • Helyszín: Budapest, Danubius Hotel Helia****
 • Időpont: 2023. szeptember 12. 8:30-16:00
 • Jegyárak:
  Teljes árú jegy: 74 900 Ft
  Csoportos kedvezmény: Kettő vagy több jegy vásárlása esetén írja be a “párosjegy” kuponkódot a Kosár oldalon, amellyel a végösszegből levonódik 15% kedvezmény.
 • 00nap
 • 00óra
 • 00perc
 • 00másodperc
Kategória:

Nemzetközi konferenciasorozat

A NEXT 3D konferenciák az additív gyártás trendjeire, a területet megmozgató kérdésekre és a szakma legjobb gyakorlataira fókuszálnak a hazai ipar szakembereinek megszólaltatásával. A szakmai nap célja, hogy a régió vezető additív gyártástechnológiai és digitalizációs konferenciája, adott országon belül az e területtel foglalkozó szakemberek elsőszámú találkozópontja legyen. A NEXT 3D Csehországban már második éve kerül megrendezésre, 2023-ban pedig a pozitív visszhang nyomán budapesti helyszínnel is bővült az eseménysorozat.

A szeptemberben Budapesten is megrendezésre kerülő NEXT 3D additív gyártástechnológiai konferencián tucatnyi hazai mérnök és cégvezető osztja meg tapasztalatait és izgalmas alkalmazási példáit a találkozó közönségével. A programot a nyomtatás mellett 3D szkennelési gyakorlatokhoz kapcsolódó előadások és élő munkafolyamat bemutatók is színesítik.

A NEXT 3D konferencia kihagyhatatlan program azon hazai szakemberek számára, akik már dolgoznak 3D nyomtatással vagy mostanában tervezik feltárni az additív technológiákban rejlő lehetőségeiket. Foglalja le jegyét a NEXT 3D konferenciára!

Az esemény részletei

Ne hagyja ki a NEXT 3D konferenciát!

Ez az egyedülálló iparági találkozó az additív gyártás trendjeire, a területet megmozgató kérdésekre és a szakma legjobb gyakorlataira fókuszál.

Dátum: 2023-09-12

Kezdés: 08:30 CET

Vége: 16:00 CET

Helyszín: Danubius Hotel Helia, Budapest

Telefon: +36 70 600 8145

E-mail: info@next3d.hu